Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek hem de yeni mülkler satın alacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek eğlence ve renk geleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments