Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yokluk çekeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yaşanan yokluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, daha fazla kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada hapishane ziyareti görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek sorunların birbiri ardına geleceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada hapishane girdiğini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments