Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane ziyareti görmek

Rüyada hapishane ziyareti görmek

Rüyada hapishane ziyareti görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, onlardan medet umacağına yorulur.

Rüyada hapishane ziyareti gördüyseniz:

  • Bir süre yaptıklarınızı gözden geçirmek üzere kendinize zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek yeni ev eşyaları alınacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments