Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye ziyaret etmek

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hapishane ziyareti görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ölümcül hastalıklara işaret, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayırlı adımlar atacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments