Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hapishane görmek

Rüyada başkasının hapishane görmek

Rüyada başkasının hapishane görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının hapishane gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babamı hapishanede görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını hapishanede görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini hapishanede görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneden çıkan birini görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneden kaçmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Rüyada annemi hapishane görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments