Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane girdiğini görmek

Rüyada hapishane girdiğini görmek

Rüyada hapishane girdiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çevre değiştireceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada hapishane girdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, esenlik içinde olacağına delalet eder.

Rüyada hapishane girdiğini görmek insanlardan uzaklaşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishane düşmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek kazancın yetmez olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, yeni bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments