Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneye görüşe gitmek

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, para kazanmaya başlayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, şansının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek sermayesinin boşa gideceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işarettir.

Rüyada telefonla görüşememek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle görüşememek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments