Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanedeki yakınını görmek

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishanedeki yakınını gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada yakınını hapishanede görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine rivayet eder.

Rüyada hapishanedeki yakınını görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, maddi kayba uğrayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yakınını hapishane görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını hapishanede görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hapishane girmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hapishanede görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına delalet eder.

Rüyada babayı hapishanede görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneyi görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments