Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, bedeninin de iyileşeceğine, konforundan da ödün vereceğine, yanlış adımlar atacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hapishane girdiğini görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu hapishane görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada oğlunu hapishanede görmek hata yapılacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulur.

Rüyada annenin oğluyla ilişkiye girdiğini görmek yeni duygular tadacağına, büyük zorluklar geçireceğine, küfürlü söze inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments