Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneden birini kaçırmak

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalettir.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Rüyada hapishaneden birini kaçırmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneden kaçmaya çalışmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hapishaneden çıkmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneyi görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada babayı hapishanede görmek sıkıntıların biteceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneden kurtulmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük borçların altında ezileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye gittiğini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, şansın kaçacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments