Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının aldattığını görmek

Rüyada hanımının aldattığını görmek

Rüyada hanımının aldattığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, geçiminin kolaylaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada hanımının aldattığını gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada hanımının aldattığını görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın hanımını görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kardeş hanımı görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kardeşin hanımını görmek endişelerin son bulacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada hanımına sarılmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını ölmüş görmek hayatın temposunun yükseleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hanımını başkasıyla görmek inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments