Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımı hamile görmek

Rüyada hanımı hamile görmek

Rüyada hanımı hamile görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, servet sahibi olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına rivayet eder.

Rüyada hanımı hamile gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada hanımını hamile görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hanımı hamile görmek refah düzeyinin düşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımının hamile olduğunu görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hanımını zina ederken görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, inancından ödün vereceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayı hanımını görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını kaybetmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, bunalıma düşeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına inanılır.

Rüyada zübeyde hanımı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına inanılır.

Rüyada hanımını öpmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments