Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını kıskanmak

Rüyada hanımını kıskanmak

Rüyada hanımını kıskanmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımını kıskanmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada hanımını kıskanmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada nişanlıyı kıskanmak işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını kıskanmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı kıskanmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kötü haberlerin alınacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kıskanmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hayallerinin suya düşeceğine inanılır.

Rüyada karısını kıskanmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments