Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada kendi hanımıyla evlenmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımının evlendiğini görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, yüzlerin asılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada hanımını başkasıyla evlendiğini görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımıyla evlenmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hanımla tartışmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments