Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını bıyıklı görmek

Rüyada hanımını bıyıklı görmek

Rüyada hanımını bıyıklı görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımını bıyıklı gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Rüyada hanımını bıyıklı görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hanımını hamile görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, fakirliğinin biteceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Rüyada hanımını başkasıyla görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş hanımını görmek ağız tadının kaçacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada hanım sahabe görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını ölmüş görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımına tokat atmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada patronun hanımını görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, giden birinin geri döneceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments