Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş hanımını görmek

Rüyada ölmüş hanımını görmek

Rüyada ölmüş hanımını görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş hanımını gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada dayı hanımını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada hanımının aldattığını görmek yepyeni biri haline geleceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada başbakan hanımı görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hanımını sakallı görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada hanımını hamile görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada hanımının doğurduğunu görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, şansının da döneceğine delalet eder.

Rüyada kardeşin hanımını görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Rüyada hanımıyla tekrar evlenmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments