Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını başkasıyla görmek

Rüyada hanımını başkasıyla görmek

Rüyada hanımını başkasıyla görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımını başkasıyla gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Rüyada hanımla tartışmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada hanımından ayrılmak zor zamanların böylece geride kalacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada hanımının kaçtığını görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşin hanımını görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hanımına sarılmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dayı hanımı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Rüyada amca hanımı görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine tabir olunur.

Rüyada hanımını kesmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments