Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını ölmüş görmek

Rüyada hanımını ölmüş görmek

Rüyada hanımını ölmüş görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada hanımını ölmüş gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Rüyada hanımıyla tartışmak mülkiyetinin de artacağına, kendisini korumaya alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada hanımını aldatmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hanımını görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada kendi hanımını görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımının kaybolduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Rüyada hanımını kaybetmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada patronun hanımını görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hanımının öldüğünü görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments