Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur ve yağ görmek

Rüyada hamur ve yağ görmek

Rüyada hamur ve yağ görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yeni bir adım atılacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalettir.

Rüyada hamur ve yağ gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada hamur ve yağ görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada yağlı hamur görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada yağlı hamur açmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamura yağ sürmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Rüyada yağ kızdırmak nahoş sözler işiteceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağmış olduğunu görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yağ tenekesi taşımak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments