Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağmış olduğunu görmek

Rüyada kar yağmış olduğunu görmek

Rüyada kar yağmış olduğunu görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar yağmış olduğunu gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada dağa kar yağmış görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kazancının azalmayacağına işaret eder.

Rüyada zamansız yağan kar görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Rüyada her yere kar yağmış görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmış kar görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada kar yağarken görmek huzurunu kaybedeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına inanılır.

Rüyada kar yağarken ağlamak savurgan bir hayat yaşayacağına, hasret gidereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çok kar yağmış görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, onları rahat ettireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments