Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ tenekesi taşımak

Rüyada yağ tenekesi taşımak

Rüyada yağ tenekesi taşımak işlerin yakın zamanda bozulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada yağ tenekesi taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada yağ tenekesi taşımak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir teneke yağ görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hanenizde bolluk olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Rüyada boş yağ tenekesi görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına inanılır.

Rüyada teneke yağ görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağ tenekesi görmek çok iyi şeylere, kazancını günden güne daha da arttıracağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teneke sıvı yağ görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Rüyada zeytinyağı tenekesi görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına işarettir.

Rüyada teneke soba görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments