Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı hamur görmek

Rüyada yağlı hamur görmek

Rüyada yağlı hamur görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, gözden düşeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yağlı hamur gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada yağlı hamur görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada hamur ve yağ görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı hamur açmak ticaretinin genişleyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada hamura yağ sürmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada zamansız yağan kar görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine alamet eder.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına yorulur.

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek uzun yıllar yaşayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments