Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı hamur açmak

Rüyada yağlı hamur açmak

Rüyada yağlı hamur açmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerin günden güne bozulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı hamur açmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Rüyada yağlı hamur açmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamura yağ sürmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yağlı hamur görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada hamur ve yağ görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada elle hamur açmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet eder.

Rüyada tatlı hamuru açmak her şeyin ters gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments