Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı hamur yoğurmak

Rüyada yağlı hamur yoğurmak

Rüyada yağlı hamur yoğurmak ailesini hem gururlandıracağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada sert hamur yoğurmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına tabir olunur.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hamur yoğurmak ve açmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek hamuru yoğurmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur yoğurmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments