Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ kızdırmak

Rüyada yağ kızdırmak

Rüyada yağ kızdırmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yağ kızdırmak gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada yağ kızdırmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir kızdan şeker almak önünü açacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronun kızdığını görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine kızmak maddi sorunlarının artacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızmak küsmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işarettir.

Rüyada kızdan çıkma teklifi almak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, iyi habere tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments