Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile sevgili görmek

Rüyada hamile sevgili görmek

Rüyada hamile sevgili görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, hastalıkların iyileşeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile sevgili gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurarken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile olduğunu görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hamile görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, işlerinin de rast gideceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile sevgili görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin hamile olduğunu görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden hamile olmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments