Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, planlı ve programlı davranacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya başarılarınızı gözden geçirerek yeni şeyler bulmak veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, nefsine uyacağına tabir olunur.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek haneye dertlerin gireceğine , kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine işarettir.

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına delalettir.

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments