Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, geçim derdinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, gözyaşı döküleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızları hareket ederken görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, itibarını zedeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hareketli yıldızlar görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Rüyada hareket eden yıldız görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek sorunların yakında son bulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek işlerinin kolaylaşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments