Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların artacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, makamının yükseleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek zor durumda kalacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Rüyada nesneleri hareket ettirmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments