Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Rüyada ölünün hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments