Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, her geçen gün sorunların artacağına delalet eder.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, attığı her adımı düşüneceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek hayırlı haberlere, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments