Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile birinin karnını görmek

Rüyada hamile birinin karnını görmek

Rüyada hamile birinin karnını görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, dünya malına doymak bilmeyeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile birinin karnını gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış olabilir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada hamile kadın karnı görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek borçlarının çoğalacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, rakipleri mağlup edeceğine yorulur.

Rüyada hamile karnı görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnı burnunda hamile olmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini karnı burnunda hamile görmek büyüyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments