Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, muradınıza ereceğinize, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın karnı görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını ellemek kötü gününü de paylaşacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments