Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, markasını duyuracağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada hamile bir kadını öldürmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, yeni bir semte taşınılacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın öldürmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının öldüğünü görmek ağlayacağına, strese gireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının öldüğünü görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadını öldürmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yaptığı işten çıkarılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments