Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine inanılır.

Rüyada hamile kadın erkek bebek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada erkek bebeğe hamile kadın görmek keyfin kaçacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kadın bebeğini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada hamile bir kadının karnındaki bebeği görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi zararını karşılayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnındaki bebeği görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadın bebeğini emzirmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadın ve bebek görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, geçineceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments