Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, muradın olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada ıslak iç çamaşırı görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır giymek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak çamaşır yıkamak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır katlamak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, rızkının sonsuz olacağına delalet eder.

Rüyada ıslak çamaşır asmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ıslak çamaşır görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır sermek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada ıslak beyaz çamaşır görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kısmetlerinin açılacağına, mevkie edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments