Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak halı görmek

Rüyada ıslak halı görmek

Rüyada ıslak halı görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, isteklerini yerine getireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak halı gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek geçim derdinden kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada halıyı ıslak görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak halı görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak halı taşımak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada ıslak insan görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak don görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada ıslak giysi giymek kötü günlerinin biteceğine, yollarını ayıracağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada ıslak saç görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments