Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak olduğunu görmek

Rüyada ıslak olduğunu görmek

Rüyada ıslak olduğunu görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak atlet görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada evin duvarlarını ıslak görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ıslak tuz görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yeniden bir araya geleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak sigara içmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak ekmek yemek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ıslak insan görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada ıslak paça görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments