Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suya idrar yapmak

Rüyada temiz suya idrar yapmak

Rüyada temiz suya idrar yapmak işlerinin istediği gibi olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Rüyada temiz suya idrar yapmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, ruh sağlığının bozulacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya idrar yapmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada temiz suyla banyo yapmak onu alkışlayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada çamaşır suyuyla temizlik yapmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, dileklerinin yerine geleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Rüyada suyla temizlik yapmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, huşu içinde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete idrar yapmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli idrar yapmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, yaşama hevesinden olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments