Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıya idrar yapmak

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada altına idrar yapmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada altına idrarını yapmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük idrarını yapmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına delalet eder.

Rüyada idrarını üzerine yapmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah idrar yapmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalettir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments