Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfağa idrar yapmak

Rüyada mutfağa idrar yapmak

Rüyada mutfağa idrar yapmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah idrar yapmak önemli kararlar alınacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına yorulur.

Rüyada küçük idrarını yapmak sağlığının da bozulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa idrar yapmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık idrar yapmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada evin içine idrar yapmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hasretliğin biteceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe rivayet eder.

Rüyada kovaya idrar yapmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, ekmeğine leke süreceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments