Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya su dökmek

Rüyada arabaya su dökmek

Rüyada arabaya su dökmek yaşadığı darlığın son bulacağına, birlikte kâh ağlayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada arabaya su dökmek gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Rüyada arabaya su dökmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulur.

Rüyada portakal suyu dökmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek işindeki bereketin de çoğalacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ticaretin büyüyeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kovada su dökmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada kediye su dökmek üzüleceğine, yıkılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada camdan su dökmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada birinin eline su dökmek hayatın temposunun yükseleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments