Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan su dökmek

Rüyada camdan su dökmek

Rüyada camdan su dökmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret eder.

Rüyada camdan su dökmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Rüyada camdan su dökmek imkânsızı başaracağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada yola su dökmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içine su dökmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa su dökmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerlere su dökmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Rüyada kaynar su dökmek yaralarına da merhem olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, ağız tadının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kaynar su dökmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovayla su dökmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments