Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye su dökmek

Rüyada kediye su dökmek

Rüyada kediye su dökmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kediye su dökmek gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kediye su dökmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, müjdeli haberler alınacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürahiden su dökmek beklediklerini duyacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kovayla su dökmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada temiz su dökmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada hamamda su dökmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments