Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı alındığını görmek

Rüyada halı alındığını görmek

Rüyada halı alındığını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, daha kötü günler yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı alındığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada halı alındığını görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına inanılır.

Rüyada rahmin alındığını görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada bir işe alındığını görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşının alındığını görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahminin alındığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments