Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahminin alındığını görmek

Rüyada rahminin alındığını görmek

Rüyada rahminin alındığını görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahminin alındığını gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada kanının alındığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı alındığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada rahmin alındığını görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşın alındığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işarettir.

Rüyada saatlerin geri alındığını görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iç organlarının alındığını görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, planlarının bozulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments