Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel söz görmek

Rüyada güzel söz görmek

Rüyada güzel söz görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, aile hayatının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel söz gördüyseniz:

  • En iyi işi çıkartmak için araştırmalar yapmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada birinden güzel söz duymak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinden güzel söz işitmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada güzel söz işitmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel sözler duymak eve huzurun ve bereketin geleceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çaresizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel söz duymak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada birine güzel söz söylemek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada güzel sözler görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments