Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel sözler duymak

Rüyada güzel sözler duymak

Rüyada güzel sözler duymak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına tabir olunur.

Rüyada güzel sözler duymak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Rüyada güzel söz duymak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada birinden güzel söz duymak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak iç dünyanızın sakinleşeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak ayağının tökezlemeyeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada güzel sözler duymak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments