Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel söz işitmek

Rüyada güzel söz işitmek

Rüyada güzel söz işitmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük bir karar verileceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel söz işitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada güzel söz işitmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz işitmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada söz işitmek borçlanılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küfürlü sözler işitmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada müdüründen azar işitmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, ileride çok zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada patrondan azar işitmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada anneden azar işitmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada isim işitmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments