Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yeni projelere atılacağına, kötü halin son bulacağına, depresyona gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak hayırlı işlere girileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel sözler duymak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel söz duymak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, dişe diş savaşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz duymak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, afiyette olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments